Squashtips

In squashtip 8 van Babette Hoogendoorn, ex-international, zevenvoudig Nederlands kampioene en een aantal jaren werkzaam geweest als bondscoach zal Babette uitleg geven over het voetenwerk. Goed voetenwerk is een enorm belangrijk onderdeel van squash en het is gelukkig heel goed te trainen.

SquashWeb publiceert elke drie weken een nieuwe squashtip. De squashtips zijn afkomstig van Babette Hoogendoorn van 2B-InMotionCoaching. Babette is ex-international en zevenvoudig Nederlands kampioene. Ze is een aantal jaren werkzaam geweest als bondscoach en heeft alle nationale teams getraind.

SquashWeb publiceert elke drie weken een nieuwe squashtip. En dit is tip 2! De squashtips zijn afkomstig van Babette Hoogendoorn van 2B-InMotionCoaching. Babette is ex-international en zevenvoudig Nederlands kampioene. Ze is een aantal jaren werkzaam geweest als bondscoach en heeft alle nationale teams getraind.

De vorige keer heeft Babette Hoogendoorn uitleg gegeven over de grip en de racketpositie. In deze tip zal zij nader ingaan op de slagbeweging van een forehand- en backhandlengte.

Babette Hoogendoorn zal je dit keer kennis laten maken met de solo practice, letterlijk vertaald "alleen oefenen". Het is heel nuttig om regelmatig alleen te oefenen om je spel te verbeteren. Als extra kun je dit keer een solopractice sheet downloaden!

Dit is alweer de vijfde squashtip van Babette Hoogendoorn, ex-international, zevenvoudig Nederlands kampioene en een aantal jaren werkzaam geweest als bondscoach. Ditmaal zal zij de tips ontsluieren over een onderschat maar zeer belangrijk onderdeel van het spel, de service.

Dit is de zesde squashtip van Babette Hoogendoorn, ex-international, zevenvoudig Nederlands kampioene en een aantal jaren werkzaam geweest als bondscoach. Na haar uitleg over de service zal zij ditmaal verder ingaan op de service return.

Dit is alweer de zevende squashtip van Babette Hoogendoorn, ex-international, zevenvoudig Nederlands kampioene en een aantal jaren werkzaam geweest als bondscoach. In squashtip 7 zal Babette uitleg geven over de boast, een slag waarbij je gebruik maakt van de zijmuren.