Een verslag van Lucas Buit bij de WK Masters Squash 2010 in Keulen.

bron: Squash Bond Nederland

Dag 1
Ik ben als 3e geplaatst in een veld van 128 spelers in de 40 categorie. De 1e ronde kwam mijn tegenstander niet opdagen en dus kreeg ik een w.o. toegekend. In de avond moest ik mijn 2e wedstrijd spelen tegen Ralph Isermann uit Duitsland. Het was niet een hele moeilijke wedstrijd maar doordat ik best wel een lange dag achter de rug had moest ik nog wel ff gas geven. De uitslag: 11/4,11/8,11/5. Het was wel lekker om nog ff te spelen en te wennen aan de banen.

Dag 2
Ik moest al vroeg spelen, om 10 uur, en kom uit tegen een speler uit Tsjechi√ę genaamd: Jaroslav Sezemsky. De uitslag was 11/4,11/2,11/5 en ook dit was een vrij eenvoudige overwinning. Dit is de enige wedstrijd van vandaag en morgen kom ik uit tegen Matthew Theodoris, een Engelsman die in Portugal woont en ook uitkomt voor het Portugese Nationale Team. Ik zal dus aan de bak moeten maar ik zit al bij de laatste 16 en nu ga het toernooi pas echt beginnen!

Nederlanders
Er zijn naast Lucas Buit nog 10 Nederlanders die deel nemen aan de Wk Masters : Bea de Dreu Spitse, Paul Turken, Erik Kooyman, Stephen Cooke, Walter Schreefel, Rolf Schreuder, Peter Wijnen, Nico Gerritsen, Adrian Cruse en Edgar Nat S.

Meer informatie kun je lezen op: http://www.squashsite.co.uk/2009/worldmasters2010.htm