Tommy BerdenHet elfde De Stok-toernooi van Sieben Squashpark heeft een leuke primeur. Het wordt het eerste publieke optreden van viervoudig nationaal kampioen Tommy Berden sinds hij in januari 2007 voor de tweede keer werd geopereerd aan zijn rechterhand. Naast Berden is ook de nummer 2 van de Verenigde Staten, Gilly Lane van de partij.

ROOSENDAAL - Het elfde De Stok-toernooi van Sieben Squashpark heeft een leuke primeur. Het wordt het eerste publieke optreden van viervoudig nationaal kampioen Tommy Berden sinds hij in januari 2007 voor de tweede keer werd geopereerd aan zijn rechterhand. Naast Berden is ook de nummer 2 van de Verenigde Staten, Gilly Lane van de partij.

Het toernooi vindt zondag 1 maart plaats, begint om 13.00 uur en is voor publiek gratis toegankelijk. Wie spectaculair squash wil zien moet zeker even binnenlopen. Tommy Berden is al jaren dè ambassadeur voor squashend Nederland. Niet alleen zijn prestaties spreken tot de verbeelding ook zijn betrokkenheid bij jeugdsquashTommy Berden hebben hem tot een boegbeeld gemaakt. Hij is altijd in voor een game met jeugdige spelers. Berden heeft intussen een eigen racketmerk en is beroepsmatig actief met allerlei professionele aan squash gerelateerde projecten. Berden en Lane spelen in ieder geval een demonstratiepartij, maar zullen een uitdaging van een van de aanwezige amateurspelers zeker niet uit de weg gaan.

Het toernooi staat open voor zowel dames als heren in alle categorieën. Met het De Stok-toernooi maakt Sieben een begin om de wedstrijdsport squash Gilly Lanein Zuid-West Nederland nieuw leven in te blazen. Aanmelden kan via tel. 0165-552444 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Regionaal bekende spelers als Patrick van den Heijkant, Xavier Göttgens en Claudia Sieben zijn in ieder geval van de partij. Voor €12,- p.p. kan men deelnemen aan het toernooi en de afsluitende maaltijd.