wilson.jpgDe toernooi.nl Ranglijst wordt ook wel het algemeen klassement van alle Wilson toernooien genoemd. In het kort komt het er op neer dat de beste 8 spelers van een Wilson toernooi punten krijgen. Dit gaat per categorie. Aan het einde van de tour zijn er dus 7 klassement winnaars in de categorieën Heren A /B/C/D en dames A/B/C . Deze krijgen niet alleen een grote wisselbeker waarop hun naam wordt gegraveerd, maar ook een prijzengeld bedrag.

WilsonDe toernooi.nl Ranglijst wordt ook wel het algemeen klassement van alle Wilson toernooien genoemd. In het kort komt het er op neer dat de beste 8 spelers van een Wilson toernooi punten krijgen. Dit gaat per categorie. Aan het einde van de tour zijn er dus 7 klassement winnaars in de categorieën Heren A /B/C/D en dames A/B/C . Deze krijgen niet alleen een grote wisselbeker waarop hun naam wordt gegraveerd, maar ook een prijzengeld bedrag.

Zo krijgen de winnaars in de heren en dames A een bedrag van 300 euro. Alle overige categorieën krijgen 100 euro uitgekeerd. Ook de team,club en dubbeltoernooien tellen mee voor je persoonlijke ranking.

Na vijf toernooien staat Tom Hoevenaars met 130 punten op nummer 1 bij de heren A. Bij de dames is Lissette Eschweiler de koploper bij de dames A. Voor de standen in de overige categorieën kun je op onderstaande link(logo) klikken of via de site www.wilsontour.nl 

Wil je je positie verbeteren, dan kun je a.s. zaterdag nog deel nemen aan het Wilson toernooi bij YourLife Sportsclub in Voorschoten. 

Historie klassementswinnaars Toernooi.nl Ranglijst 

 

Seizoen

 

Heren

A

Heren

B

Heren

C

Heren

D

Dames

A

Dames B

Dames C

2003/04

Marc

Reus

Alwin

 Krist

Ron

 Prins

Kenny Manuhutu

Dagmar Vermeulen

Marjolein ter Sluis

Tessa ter Sluis

2004/05

Marc

Reus

H.Cardinaal/

Alwin Krist

Karel Huisman

Michael Schults

Dagmar Vermeulen

Larissa Tatuhey

Monica Günther

2005/06

Lucas

Buit

Remco

de Bruijn

Hessel Reekers

Ronald van Beek

Dagmar Vermeulen

Monica Günther

Wendy Günther

2006/07

Sebastiaan Weenink

Ruben

Schuurmans

Hans

Smit

Thony

Schwab

Dagmar Vermeulen

Mijnie de Graaf

Laura Lagerweij

2007/08

Frank Hartkoren

Tomas

de Paauw

Rodney

Versloot

Tom

Lucas

Dagmar Vermeulen

Wendy Günther

Miantha

Kries