11e De Stok Toernooi, Sieben SquashparkEindelijk staat er weer een squashtoernooi op de agenda van Sieben Squashpark in Roosendaal. Zondag 1 maart aanstaande vindt het 11e De Stok Toernooi plaats. Het toernooi is open voor alle niveaus (Heren A, B, C, D en Dames B, C/D). Er zijn leuke prijzen te winnen voor alle categorieën.

11e De Stok Toernooi

Sieben Squashpark

Na ruim een jaar rust, vanwege onder andere te weinig animo, staat er eindelijk weer een squashtoernooi op de agenda van Sieben Squashpark.
Zondag 1 maart aanstaande (aanvang 13.00 uur) vindt het 11e De Stok Toernooi plaats. Het toernooi is open voor alle niveaus (Heren A, B, C, D en Dames B, C/D). We hebben leuke prijzen voor alle categorieën.

Kosten zijn slechts € 12,- p.p. inclusief maaltijd!

Inschrijven kan tot 27 februari 2009:
Sieben Squashpark
De Stok 4
4703 SZ Roosendaal 
0165 55 2 444
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.siebensquashpark.nl

Recreatiepark De Stok
De Stok is een relatief jong recreatiepark, gelegen aan de westflank van Roosendaal, dat eenvoudig en snel is te bereiken onder aan afslag 19 'Roosendaal-West' via zowel de A17 als de A58 (kaartje). In 1993 opende Sieben Squashpark er als eerste zijn deuren en het park staat intussen vol hoogwaardige sportieve, culinaire, recreatieve en relax-voorzieningen. De Stok biedt zowel de individuele bezoeker als grote groepen een gevarieerd en sportief dagje uit. Zie voor nadere details www.destok.eu
11e De Stok Toernooi