ricketts_bennett_1.jpgSquasher Dylan Bennett is vrijdagavond (plaatselijke tijd) uitgeschakeld in de kwartfinales van het squashtoernooi in het Canadese Edmonton. De als tweede geplaatste Nederlander was tijdens het met $10.000usd gedoteerde toernooi niet opgewassen tegen de in Nederland woonachtige Amerikaan Gilly Lane. De 24-jarirge Eindhovenaar verloor in vijf games: 6-11 11-6 12-10 6-11 8-11. Elders in de wereld slaagde ook Bennett’s jongere zusje Milou van der Heijden er niet in om de halve finales van een internationaal proftoernooi, meetellend voor de wereldranglijst, te bereiken.

ricketts_bennett_1.jpgSquasher Dylan Bennett is vrijdagavond (plaatselijke tijd) uitgeschakeld in de kwartfinales van het squashtoernooi in het Canadese Edmonton. De als tweede geplaatste Nederlander was tijdens het met $10.000usd gedoteerde toernooi niet opgewassen tegen de in Nederland woonachtige Amerikaan Gilly Lane. De 24-jarirge Eindhovenaar verloor in vijf games: 6-11 11-6 12-10 6-11 8-11. In de eerste ronde van de Servus Credit Union Edmonton Open 2008 had de nummer 64 van de wereld ook al een zware wedstrijd gespeeld tegen de Engelsman Jaymie Haycocks. Die won hij echter wel: 7-11 11-7 11-9 5-11 11-4.

Elders in de wereld slaagde ook Bennett’s jongere zusje Milou van der Heijden er niet in om de halve finales van een internationaal proftoernooi, meetellend voor de wereldranglijst, te bereiken. De pas 17-jarige Nederlandse won in de eerste ronde van de Le Sport Open 2008 in Wales nog wel van de Engelse qualifier Annabelle Collins-Ballands (11-7, 14-12, 16-14), maar moest een ronde later haar meerdere erkennen in diens landgenote Victoria Lust: 3-11, 9-11, 4-11.