Lucas Buit vs. Jonathon ClarkLucas Buit won vandaag de halve finale met 3-1 (7/9, 9/2, 9/1, 9/1, 48min) van Jonathon Clark. Hiermee heeft Lucas Buit de finale bereikt van de British Open Squash 2007 in Manchester in de categorie 40+.  Tegenstander Clark liet zich niet zomaar van de baan vegen. “Het is een degelijke speler met goede shots, welke ik niet moest onderschatten. Hij stond vorig jaar nog in de finale van de Masters in Johannesburg”, aldus Lucas Buit. Clark liet zien een taaie speler te zijn en minder conditioneel sterk dan de Lucas Buit.

Hij oogt goed voor de finale, maar heeft wel last gekregen van een blessure en dat leek aan het einde van de wedstrijd iets erger te worden. Desalniettemin aast hij op de titel en bevestigd dat door de opmerking “Als je er dan toch bent, wil je er ook voor gaan”.
Morgen om 16.00 uur Nederlandse tijd zal Lucas Buit de finale aangaan met Frederik Johnson uit Zweden. Johnson won zijn halve finale met 3-2 van Peter Gunter (9-1, 6-9, 9-2, 3-9, 9-0).

 

 

 

 

Lucas Buit vs. Jonathon Clark
 Lucas Buit vs. Jonathon Clark  Lucas Buit vs. Jonathon Clark
   
Lucas Buit vs. Jonathon Clark