Topsquash  zien ….. en wellicht zelf spelen

Kom dan naar het squash evenement van het jaar, de Play Off 2006 voor squashteams en de All Inn Open 2006.

Play off 2006
Op 26 en 27 mei zal de strijd om het Landskampioenschap voor heren en damesteams plaatsvinden bij All Inn Squash in Utrecht. De teams komen dan op volle oorlogssterkte en dat betekent dat de Wereldtop hun opwachting komt maken. Bij de heren zijn de publiekstrekkers o.a. de Wereldkampioen 2005, Thierry Lincou uit Frankrijk, zijn landgenoten Gregory Gaultier er Renan Lavigne, Joe Kneip uit Australië, Karim Darwish uit Egypte, Olli Tuominen uit Finland en Stacey Ross uit Engeland. De Nederlandse inbreng zal vooral komen van de huidige Nederlands Kampioen, Laurens Jan Anjema en viervoudig Nederlands kampioen, Tommy Berden. Zij zijn de enige Nederlanders die kunnen aanhaken bij dit squashgeweld.

Rematch tussen Wereldkampioene Nicol David en Vanessa Atkinson?
De damesteams doen dit jaar niet onder voor de herenteams. Sterker nog, zowel de nummer 1, 2 en 4 van de Wereldranglijst zullen hun opwachting maken tijdens de Play offs. De beoogde finale tussen Victoria Rotterdam en Amstelpark kan een rematch opleveren van de finale van het laatst gehouden WK voor dames. Vanessa Atkinson verloor toen haar wereldtitel aan Nicol David uit Maleisië. Natuurlijk staan bij de play off de teambelangen centraal, maar enige gevoelens van revanche zullen toch wel aan de orde zijn. Sowieso zijn wedstrijden tussen Atkinson en David een spektakel om in levende lijve te bekijken. Outsider is Almere met drievoudig, Common Wealth winnares Nathalie Grinham uit Australië. Nathalie Grinham is tevens de nummer vier van de Wereld.

Kortom, de echte squashliefhebber kan zijn hart ophalen, maar er is meer……..

All Inn Squash Arena
Naast het squashcentrum zal in een grote hal een heus squashstadion worden gebouwd, de All Inn Arena. Om de volledig transparante squashbaan zullen tribunes worden geplaatst met capaciteit voor 500 toeschouwers.

Genoeg te doen
Gedurende het evenement zijn er tal van activiteiten en entertainment. Er zullen promotiestands zijn met interessante aanbiedingen. En er is de All Inn SUPER SALE, alle squashrackets worden tijdens het weekend voor belachelijk lage prijzen aangeboden en iedereen die een kaartje op zaterdag heeft, mag gratis deelnemen aan de heerlijke Barbecue. Tenslotte zal er afgesloten worden met een knallend tropisch feest.

Kijken is leuk, maar spelen ook !
Tijdens het play off weekend zal ook de All Inn Open 2006 plaatsvinden. Een toernooi voor alle categorieën. Met uitzondering van de heren C en D zal het toernooi op zaterdag plaatsvinden. De heren C en wellicht de heren D spelen voorronden op vrijdagavond. Deelnemers aan het toernooi mogen op vrijdag gratis de play off wedstrijden bekijken en gratis deelnemen aan de gezellige en heerlijke Barbecue op zaterdag. Er wordt afgesloten met een superfeest in Caribean stijl.

Op donderdag 18 mei zal het definitieve programma te vinden zijn op www.squashweb.nl.

Wil je deelnemen aan de All Inn Open dan kun je op onderstaande link klikken. Op dit moment zijn we de 85 deelnemers al gepasseerd, dus wacht niet te lang, want de verwachting is dat we snel op onze maximale aantal deelnemers zitten.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ALL INN OPEN 2006

KAARTVERKOOP      
Halve finales vrijdag 15:00/19:30 uur €10,-
Finale damesteams * zaterdag 11:30 uur €15,-
Finale herenteams * zaterdag 15:00 uur €15,-
Finale Combi-kaart * zaterdag 11:30/15:00 uur €20,-
VIP kaart ** vrijdag/zaterdag   €100,-

  * Elk kaartje op zaterdag geeft het recht om deel te nemen aan de gezellige barbecue
** Speciale plaatsen, BBQ en op zaterdag tijdens de wedstrijd hapjes en drankjes.

Voor de supporters van de deelnemende clubs is het mogelijk om via de club toegangskaartenkaarten te reserveren. Dit is aan te raden als men zeker weet dat men met een groot aantal supporters gaat komen. Dit dient door een contactpersoon van de betreffende club geregeld worden. Aangeschafte kaarten kunnen niet worden teruggegeven. Kaarten kunnen eerder afgehaald worden. Kaarten dienen contant te worden afgerekend.

Op vrijdag is het al mogelijk om kaarten voor zaterdag aan te schaffen. Dit is vooral handig voor de supporters van de geplaatste teams voor de finale.

Meer informatie over kaartverkoop kunt u vinden op www.squashweb.nl of u kunt contact opnemen via de volgende gegevens :

E-mail       : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.nr.       : 030 242 28 00
Website    : www.allinnsquash.nl