Wilson Squashcircuit 2005 - 2006

WILSON TOUR SQUASH CITY

Wilson Dubbeltoernooi Zwolle nokvol

 

 

Met 72 koppels heeft het toernooi zijn maximale aantal deelnemers bereikt. Meer deelnemers is met 9 banen en maar 1 toernooidag niet wenselijk. Toernooi organisator Thony Schwab is dan ook zeer tevreden met de deelname en de sterkte van de categorieën. Bij de A categorieën doen er toch aansprekende A spelers en speelsters mee, terwijl het toernooi geen prijzengeld kent. Het toernooi wordt ook door velen gebruikt als voorbereiding op het NK dubbel, die een week later op het programma staat. En degene die daar niet bij kunnen zijn, komen juist omdat ze niet op het NK aanwezig zijn. Het Wilson dubbeltoernooi in Zwolle kenmerkt zich de ideale mix van gezelligheid en competitie. Het is ook aanpoten voor degene die in twee categorieën meedoen. Deze spelers gaan bijna zonder rust van wedstrijd naar wedstrijd.

De finales zijn tussen 18.00 uur en 20.00 uur. Na afloop is er voor toeschouwers en deelnemers een gratis verloting van interessante prijzen. Wilson squashrackets en sporttassen, sauna-arrangementen en NSD powerballen. Dus kom kijken.

Omdat we met schema’s van 8 en 16 koppels werken, zijn we nog op zoek nog koppels die nog zouden willen spelen als er uitvallers zijn. Op deze wijze vallen er geen bye’s. Wil je standby reserve zijn, neem dan contact op met thony schwab via 0621 588 732 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.