Squash Bond Nederland heeft in januari en februari een aantal workshops spelregels georganiseerd.  In sommige gevallen was het niet mogelijk iedereen toe te laten vanwege het grote aantal inschrijvingen. Daarom is er een extra workshop toegevoegd. Voorlopig is dit de laatste workshops spelregels op open inschrijving.

Wil je nog meedoen, meld je dan snel aan!

 

 

 

Workshop spelregels – open inschrijving

Resultaat
Een wedstrijd verloopt soepeler, er is minder discussie en meer respect: scheidsen is niet meer vervelend, maar wordt zelfs leuk om te doen! Na deze workshop hebben de deelnemers voldoende bagage om op eigen niveau squashwedstrijden te leiden. Geïnteresseerden kunnen direct na afloop van deze workshop het theorie examen afleggen dat na goed gevolg leidt tot het certificaat “clubscheidsrechter.” Voor wie?
Toernooispelers tot en met B niveau / competitiespelers tot en met 1e divisie niveau, die hun kennis over de spelregels willen vergroten of die geïnteresseerd zijn om clubscheidsrechter te worden. Inhoud van de workshop
Bij deze workshop wordt theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden en interactie. Het belangrijkste onderwerp van de workshop is regel 12 van de officiële spelregels die over “hinderen” gaat. Hierbij wordt uitgebreid ingegaan op het beslisschema, lets, strokes, no lets en minimaal hinderen. Andere onderwerpen die de revue passeren zijn turning, bloeden, ongewenst gedrag op de baan en officiële terminologieën. Ook wordt er aandacht besteed aan de rol en taken van de scheidsrechter. Verder worden praktische handreikingen gedaan en is er ruimte in het programma om dit af te stemmen op de wensen van de deelnemers. De workshop duurt ca. 2,5 uur. Wie examen wil doen moet ongeveer een uur langer rekenen.

Data en lokaties 
Ø       Vrijdag 24 maart 2006, Zoetermeer, aanvang 19:00

Inschrijven
Inschrijven kan door het aanmeldingsformulier te mailen naar Squash Bond Nederland; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit staat onder het icoontje "Workshop spelregels" rechts op de site www.squash.nl.

 Praktische informatie

 

Ø       Deze workshop is gratis voor leden van Squash Bond Nederland.

Ø       Het maximale aantal deelnemers per workshop is 20. Bij minder dan 10 inschrijvingen zullen workshops gecombineerd worden. Indien er meer dan 20 inschrijvingen is zullen de deelnemers op de reservelijst komen of een alternatieve datum aangeboden krijgen.

Ø      Aan het einde van de training ontvangen de deelnemers een exemplaar van de Nederlandse versie van de spelregels squash enkelspel.