De heren van Hemubo / Squash Almere hebben in eigen huis een nipte nederlaag geleden tegen titelkandidaat Squash Apeldoorn. Op het Fanny Blankers Koen Sportpark werd het 5-8 voor de bezoekers. Door de nederlaag zakken de Almeerders een plaatsje op de ranglijst naar positie nummer vier. De heren van Hemubo / Squash Almere hebben in eigen huis een nipte nederlaag geleden tegen titelkandidaat Squash Apeldoorn. Op het Fanny Blankers Koen Sportpark werd het 5-8 voor de bezoekers. Door de nederlaag zakken de Almeerders een plaatsje op de ranglijst naar positie nummer vier.

Door de afwezigheid van Tommy Berden, als gevolg van een zware handblessure, fungeerde de 22-jarige Dylan Bennett als kopman van de Almeerse ploeg. De nummer twee van Nederland kon zijn team echter niet aan punten helpen en ging met 8-11, 7-11, 9-11 onderuit tegen Stacey Ross. Australiër Bradley Hindle bracht vervolgens beide teams weer op gelijke hoogte door Marc Reus in straight games te verslaan: 11-9, 11-8, 11-8. De beslissende wedstrijd tussen het 18-jarige Almeerse talent Bastiaan Meulenbelt en de Fin Tatu Murronmaa ontaarde in een ware thriller. Meulenbelt won de eerste twee games vrij eenvoudig, maar bleek uiteindelijk niet in staat om in de derde en vierde game het beslissende punt te maken. En daar betaalde hij in de vijfde game de prijs voor: 11-4, 11-8, 11-13, 10-12, 8-11.

Volgende week krijgen de heren al weer de kans om zich te revancheren. Dan spelen ze in en tegen Squash Beverwijk, zevende op de nationale ranglijst. Het damesteam van Hemubo / Squash Almere komt pas op 20 maart weer in actie. Zij ontvangen dan koploper Amstelpark.