Na het derde verlies op rij te hebben geïncasseerd, zal het woensdag a.s. hard nodig zijn om punten te gaan pakken. Plan B/MAX speelt dan in Utrecht tegen Lekkerfitzijn.nl/All Inn Squash.

Net als afgelopen woensdagavond zijn er ook in deze wedstrijd kansen op een overwinning. Deze wedstrijd zal ook in het teken staan van het debuut van Australiër Bradley Hindle voor het Beverwijkse team. Hij mag laten zien niet voor niets bij de beste 100 squashers van de wereld te horen. De opstellingen van beide teams zien er zo uit:

Woensdag 27 oktober, vanaf 19.30u bij All Inn:
LEKKERFITZIJN.NL/ALL INN SQUASH versus PLAN B/MAX
Nrs 3. Gabor Marges (#16 NL) versus Kim Are Killingberg (NOR, #424 WRL)
Nrs 1. Piedro Schweertman (# NL, #95 WRL) versus Bradley Hindle (AUS, #89 WRL)
Nrs 2. Rene Mijs (# 10 NL, #181 WRL) versus Sander Kock (#17 NL)

In de eerste wedstrijd van de avond speelt een oude bekende voor All Inn. Gabor Marges speelde in het verleden een aantal seizoen voor het Beverwijkse team, maar is na een lang avontuur in Zuid-Amerika nu bij de Utrechtse club in dienst. Hij mag het opnemen tegen Killingberg die gisteravond zijn eerste overwinning boekte in de eredivisie. Duidelijk was te zien dat Killingberg in een stijgende lijn zit en dat zijn vorm elke wedstrijd beter wordt. Hij zal het dit keer nodig hebben, want Marges heeft dit seizoen laten zien in goede doen te zijn. Het voordeel ligt op papier bij Marges, maar hopelijk kan Killingberg voor een verassing zorgen.

De wedstrijd tussen de kopmannen zal ook een leuke wedstrijd opleveren. Hindle speelde in de afgelopen jaren regelmatig tegen Schweertman en elke keer werd het een spannende strijd. Meestal won Hindle, maar ook Schweertman heeft een aantal overwinningen kunnen boeken. Een wedstrijd waar dus geen winnaar te voorspellen is.

Tot slot mogen Mijs en Kock dan de avond afsluiten en ook hier is het ‘close’. Mijs is, gezien zijn resultaten in de eerste wedstrijden van dit seizoen, nog niet in topvorm, terwijl Sander (net als Killingberg) veel progressie maakt in de wedstrijden die hij tot nog toe speelde. Ook hier weer geen winnaar te voorspellen dus.

Kortom, laten we hopen dat het dubbeltje dit keer in het voordeel van MAX uitvalt, want de punten zijn echt hard nodig!