De mannen van ‘MeerSquashHeroes spelen komende woensdag (27 oktober) al weer hun vierde wedstrijd in de vaderlandse eredivisie squash. De Hoofddorpers reizen dan af naar het oosten van het land voor een duel met Squash Zwolle.

De Zwollenaren bezetten na drie speelronden de vijfde plaats op de nationale ranglijst, een plek hoger dan ‘MeerSquashHeroes. Om te stijgen is winst dan ook geboden voor de Hoofddorpse formatie. De terugkeer van kopman Bart Ravelli komt dan ook gelegen. De international miste de eerste drie wedstrijden vanwege toernooien in Zuid-Amerika, waar hij prima zaken deed voor zijn positie op de mondiale ranglijst. Naast Ravelli zullen ook Frank Hartkoren en Marc ter Sluis weer hun opwachting maken.

De tegenstander begint woensdag daarentegen ernstig verzwakt aan de strijd met een naaste concurrent. De buitenlandse toppers Kashif Shuja en Simon Rosner verblijven voor toernooien in het buitenland en ook routinier Lucas Buit is niet van de partij. Hij reist met zijn pupil Laurens Jan Anjema af naar Koeweit. Hierdoor moet de vrouwelijke clubmanager Dagmar Vermeulen zelf in het strijdperk treden in de Nederlandse herencompetitie. Een noviteit. De line-up is:

Squash Zwolle vs. ‘MeerSquashHeroes
1.    Tom Hoevenaars vs. Bart Ravelli
2.    Dagmar Vermeulen vs. Frank Hartkoren
3.    Humphrey Fridt vs. Marc ter Sluis

De dames van ‘MeerSquashHeroes komen de komende twee weken niet in actie. Zij spelen woensdag 10 november hun derde wedstrijd tegen Squash Almere. Na twee duels gaan de Hoofddorpse dames riant aan de leiding in de hoogste divisie van het Nederlandse squash.

De wedstrijden beginnen woensdag om 19.30 uur. Entree is gratis. De uitslagen zijn te volgen www.toernooi.nl.