WilsonOp 19 & 20 januari doen we Bussum aan. De juiste periode om het eerste Wilsontoernooi van 2008  te houden. Het centrum heeft een complete metamorfose ondergaan en is een behoorlijke uitbreiding van hun faciliteiten. Het toernooi is dus de gelegenheid om het centrum in te wijden. Tijdens het toernooi is gebruik van de sauna gratis. Bij zowel de heren A - als de dames A wordt er prijzengeld uitgekeerd, dus de top van Nederland zal zeker zijn opwachting maken. WilsonOp 19 & 20 januari doen we Bussum aan. De juiste periode om het eerste Wilsontoernooi van 2008  te houden. Het centrum heeft een complete metamorfose ondergaan en is een behoorlijke uitbreiding van hun faciliteiten. Het toernooi is dus de gelegenheid om het centrum in te wijden. Tijdens het toernooi is gebruik van de sauna gratis.

Bij zowel de heren A - als de dames A wordt er prijzengeld uitgekeerd, dus de top van Nederland zal zeker zijn opwachting maken. Omdat het toernooi twee dagen duurt. Kun je aangeven of je zaterdag vanaf 10.45 wil spelen of vanaf 15.00 uur.

Let Op. Je speelt in principe op zaterdag 2 wedstrijden in een tijdsblok van 3 uur. Je bent dus geen hele dag kwijt. Zondag is de prijsuitreiking om 17.30 uur. 

  >> INSCHRIJVEN  SQUASH & WELLNESS BUSSUM <<