Op 19 & 20 januari doet de Wilson Tour Bussum aan. De juiste periode om het eerste Wilsontoernooi van 2008  te houden. Het centrum heeft een complete metamorfose ondergaan en een behoorlijke uitbreiding van hun faciliteiten. Het toernooi is dus de gelegenheid om het centrum in te wijden. Bij zowel de heren A - als de dames A wordt er prijzengeld uitgekeerd, dus de top van Nederland zal zeker zijn opwachting maken. Omdat het toernooi twee dagen duurt. Kun je aangeven of je zaterdag vanaf 10.15 wil spelen of vanaf 15.00 uur. Zondag is de prijsuitreiking om 17.30 uur.

- De beste wensen voor 2008
- Squash & Wellness Bussum 1e toernooi 2008

- Tour maakt debuut in Groningen



Wij wensen iedereen een sportief, voorspoedig en gezond 2008 toe !

 

 

 

 

 

 

 

 


 

1e toernooi 2008 bij Squash & Wellness Bussum

Op 19 & 20 januari doen we Bussum aan. De juiste periode om het eerste Wilsontoernooi van 2008  te houden. Het centrum heeft een complete metamorfose ondergaan en een behoorlijke uitbreiding van hun faciliteiten. Het toernooi is dus de gelegenheid om het centrum in te wijden.

Bij zowel de heren A - als de dames A wordt er prijzengeld uitgekeerd, dus de top van Nederland zal zeker zijn opwachting maken. Omdat het toernooi twee dagen duurt. Kun je aangeven of je zaterdag vanaf 10.15 wil spelen of vanaf 15.00 uur. Zondag is de prijsuitreiking om 17.30 uur.


>> INSCHRIJVEN  SQUASH & WELLNESS BUSSUM <<


Kijk ook ff op hun vernieuwde website : www.squashenwellness.nl




Wilson Tour kent debuut in Groningen

Het moest er natuurlijk een keer van komen. Op zaterdag 2 februari doen we het grootse squashcentrum van het Noorden aan, Stadjershal in Groningen. Speciaal voor onze trouwe deelnemers uit het noorden die vaak onze toernooien in het land aandoen. Nu hoeven zij een keer minder ver te reizen. Het toernooi is op 1 dag. We hopen dat onze fanatieke deelnemers uit de “rest” van het land het toernooi in Stadjershal zullen aandoen.


>> INSCHRIJVEN  STADJERSHAL GRONINGEN <<