6 & 7 oktober a.s. -  prijzengeld heren en dames A. Na een succesvolle start in Ede, is het eerstvolgende toernooi bij meersquash in Hoofddorp. Het competitieve, maar zeer gezellige centrum van eigenaar Erik Kooyman, huisvest elk seizoen een Wilson toernooi. (6 & 7 oktober a.s. -  prijzengeld heren en dames A)

Na een succesvolle start in Ede, is het eerstvolgende toernooi bij meersquash in Hoofddorp. Het competitieve, maar zeer gezellige centrum van eigenaar Erik Kooyman, huisvest elk seizoen een Wilson toernooi. Het is dan ook als toernooi organisatie prettig toeven in zijn centrum. De medewerking is altijd optimaal en alles is tot in de puntjes geregeld. We zitten dan ook altijd rond de 100 deelnemers. Ruim 12 dagen voor het toernooi zitten we al op 50 deelnemers. De dames A telt zelfs al 12 speelsters en heeft nog maar ruimte voor 4 dames.

We beginnen zaterdag pas om 11.45 uur met de heren C. Vanaf 12.30 uur starten de overige categorieën. Omdat het een tweedaags toernooi betreft en we altijd in tijdsblokken werken op zaterdag, is het mogelijk om via een mailtje een voorkeur aan te geven voor een bepaalde speeltijd. Let wel, alleen als het noodzakelijk is.

Prijzengeld :
Heren A
1e  300
2e  200
3e  100

Dames A
1e  200
2e  100
3e  50

Hier kun je alle informatie vinden over de tour en kun je inschrijven voor de toernooien. Ben je bekend met onze tour, dan kun je ook gelijk de link aanklikken of naar www.toernooi.nl gaan.

Wellicht tot volgende week zaterdag of op een van onze toernooien in het komende seizoen. 

>> INSCHRIJVEN MEERSQUASH <<