Op 13 september vonden examens plaats van de Squash Trainer 2 opleiding. Ivo Maassen, Elles de Jong en Waldo Radzyminski hebben deze succesvol afgelegd. Wij willen hen feliciteren en veel succes toewensen in hun trainersloopbaan.

In december zijn er nog een aantal kandidaten die mogelijk examen doen voor de niveau 2 en 3 opleiding. De cursisten voor de niveau 3 opleiding hebben nog enkele cursusdagen te gaan.  Wij wensen hen nog heel veel succes toe met het afronden van hun opleiding.

In 2015 zal er weer een trainersopleiding van start gaan. Op twee verschillende niveaus wordt er een trainersopleiding aangeboden. Beginnende trainers starten met de Squash Trainer 2 opleiding, waarbij je wordt opgeleid tot trainer en begeleider voor beginnende squashers. Ben je al in het bezit van een trainersdiploma of erg ervaren op het trainersvlak dan wordt de Squash Trainer 3 opleiding georganiseerd. De verwachting is dat de opleidingen maart 2015 van start gaan (onder voorbehoud). Meer informatie over de trainersopleiding? Klik hier 

Read more on:  http://www.squash.nl/news/88187/3-squashers-behalen-diploma-ST2-opleiding