In Utrecht, bakermat van het glazen huis en thuisbasis van twee van de drie dj’s die de uitdaging dit jaar aangaan, wordt dit jaar bij Squash Utrecht een groot evenement georganiseerd ter ondersteuning van het 3FM Serious Request.

Op 18 december start de jaarlijkse 3FM Serious Request actie voor het Rode Kruis weer. Eén dag eerder al start de sportieve equivalent, Serious Squash, waarbij verschillende squashers zich ‘opsluiten’ in hun eigen glazen huis, baan 7 van Squash Utrecht. Met een squashmarathon van 48 uur willen ze zoveel mogelijk geld ophalen voor moeders in oorlogssituaties.\

Onze uitdaging is om 48 uur lang de hoofdbaan te vullen, waarvoor de deelnemers minimaal 10 euro per uur betalen. Daarnaast zijn er ook veilingen; er is een mogelijkheid te bieden om een wedstrijd te spelen tegen Nederlandse top 10 spelers, of om deel te nemen aan een clinic, gegeven door mensen rechtstreeks uit het Nederlandse Team. Ook worden er gesigneerde t-shirts van Nederlandse en internationale spelers geveild, onder andere van de winnaars van het WK squash afgelopen oktober gespeeld in Rotterdam in het Rotterdamse Luxor theater.

Ook YOU Squash Utrecht is van de partij. Op zondagochtend tussen 10:00u en 12:00u (de standaard tijd voor jeugdsquash in Utrecht) zal YOU deelnemen aan deze actie. Onder deskundige begeleiding kunnen zij dan kennis maken met de squashsport en krijgen ook nog een Serious Squash t-shirt. Kijk voor meer informatie op de website van Serious Squash: www.squashutrecht.com.

Zelf meespelen of als bedrijf sponsoren kan natuurlijk nog altijd. Kijk op www.squashutrecht.com voor meer informatie!

Logo_Serious_Squash_Utrecht