dunlop_sport_logo.jpgThoboki Mohothlo, Berry Vetjens, Paulien Polderman en Daniel Loeve hebben gisterenmiddag een toernooi uit het Dunlop Squash Circuit 2008-2009 op hun naam geschreven. In Racketcentrum Houten was Thoboki Mohothlo in de eindstrijd van het zes mannen en 2 vrouwen tellende deelnemersveld in de heren B net iets sterker dan Jard Baljet. dunlop_sport_logo.jpgThoboki Mohothlo, Berry Vetjens, Paulien Polderman en Daniel Loeve hebben gisterenmiddag een toernooi uit het Dunlop Squash Circuit 2008-2009 op hun naam geschreven. In Racketcentrum Houten was Thoboki Mohothlo in de eindstrijd van het zes mannen en 2 vrouwen tellende deelnemersveld in de heren B net iets sterker dan Jard Baljet. Het werd 9-11, 11-5, 12-10, 11-7. De derde plaats ging naar Marijn Koot, de eigenaar van het huisvestende centrum.

In de heren C klasse, waaraan 10 heren meededen, won Vetjens in de finale met 11-4, 5-11, 11-6, 11-4 van Joep Riksen. Het brons ging naar Jacco Branderhorst.

Paulien Polderman bleek de sterkste in de enigste damescategorie die het Dunlop toernooi in Houten kende. In een poule van vijf won de speelster van squashvereniging Kampong (Utrecht) alle wedstrijden in straight games. Angelique Dekkers werd tweede, Martje Jespers derde.

Bij de heren D moest Daniel Leuve hard werken voor de overwinning. Maar liefst 31 spelers hadden zich opgegeven voor deze categorie, waardoor de deelnemers vijf wedstrijden moesten afwerken op één dag. Loeve haalde zonder gameverlies de halve finales, waarin hij pas met 11-8 in de vijfde en beslissende game won van Guido Lambregts. De lange strijd hinderde de uiteindelijke kampioen in de finale echter niet. Tegenstander Fabian Otto werd met 11-6, 11-5, 11-5 kansloos gelaten.