dylan_en_rick_075.jpgAA-Drink is met ingang van 1 januari 2009 een langdurige sponsorovereenkomst aangegaan met Dylan Bennett. Hierdoor is de squasher de komende drie jaar verzekerd van een jaarlijkse financiële bijdrage en alle benodigde (sportdrank) producten en materialen om optimaal te presteren. Voor de nummer twee van Nederland, die komend weekend overigens ontbreekt tijdens het NK Squash, is de ondersteuning van AA-Drink een belangrijke stap in zijn carrière. dylan_en_rick_075.jpgAA-Drink is met ingang van 1 januari 2009 een langdurige sponsorovereenkomst aangegaan met Dylan Bennett. Hierdoor is de squasher de komende drie jaar verzekerd van een jaarlijkse financiële bijdrage en alle benodigde (sportdrank) producten en materialen om optimaal te presteren. Voor de nummer twee van Nederland, die komend weekend overigens ontbreekt tijdens het NK Squash, is de ondersteuning van AA-Drink een belangrijke stap in zijn carrière.

Bennett is vanzelfsprekend dan ook zeer te spreken over zijn nieuwe sponsor. “AA-Drink is voor mij een geweldig product voor tijdens en na de wedstrijden en trainingen. Alles wat ik nodig heb zit er in, zodat ik altijd het maximale uit mezelf kan halen,” aldus de 24-jarige Eindhovenaar.

Ook de sponsormanager van AA-Drink, Fokko de Noord, is zeer te spreken over de samenwerking: “Wij zijn bijzonder trots dat een topspeler als Dylan Bennett toetreedt tot de AA-Drink familie en zal optreden als ambassadeur van ons merk in de squashwereld en naar wij hopen ook daarbuiten. Middels de sponsorovereenkomst is Dylan de komende drie jaar verzekerd van een loyale sponsor die hem ondersteunt bij het behalen van zijn ambitieuze doelstellingen in de komende jaren.

AA-Drink is een sportdrank dat verkrijgbaar is in hersluitbare flesjes met een inhoudsmaat van 330 ml en 500 ml (sportwater) en maakt onderdeel uit van United Soft Drinks. Het hoofdkantoor van de fabrikant, die tevens o.a. Bar-le-Duc mineraalwater, Raak, London Tonic en Bitter Lemon in zijn assortiment heeft, is gevestigd in Utrecht. Tevens heeft het bedrijf een productiekantoor in Goor. De slogan van het sportdrankmerk is: AA-Drink heeft altijd de ideale sportdrank voor je, AA-Drink Wat Je Sport Ook Is!

aa-logo_borduren.jpg