bradley_hindle.jpgBradley Hindle is voor de tweede keer dit squashseizoen winnaar geworden van een toernooi uit het Dunlop Squash Circuit 2008-2009. De 27-jarige Australiër was in het sportcentrum Dekker Squash in Warmond een maatje te groot voor zijn Nederlandse concurrenten. Nadat de Almeerder in de poulefase al had afgerekend met Jard Baljet en Rick Penders, was de speler van Hemubo / Squash Almere in de eindstrijd ook met 11-6, 11-7, 11-5 de meerdere van Frank Hartkoren, die eerder nog in vier games had gewonnen van Bastiaan Meulenbelt.

bradley_hindle.jpgBradley Hindle is voor de tweede keer dit squashseizoen winnaar geworden van een toernooi uit het Dunlop Squash Circuit 2008/2009. De 27-jarige Australiër was in het sportcentrum Dekker Squash in Warmond een maatje te groot voor zijn Nederlandse concurrenten.

Nadat de Almeerder in de poulefase al had afgerekend met Jard Baljet en Rick Penders, was de speler van Hemubo / Squash Almere in de eindstrijd ook met 11-6, 11-7, 11-5 de meerdere van Frank Hartkoren, die eerder nog in vier games had gewonnen van Bastiaan Meulenbelt.

Ook in verschillende andere goed bezette categorieën werd dit jaar voor het laatst gestreden om de eer en mooie sportprijzen. De heren B kende 11 mannelijke deelnemers, maar de hoogste recreantenklasse was uiteindelijk een prooi voor de Tsjechische Olga Ertlova. De vriendin van Hindle klopte vier mannen om de titel binnen te slepen. In de finale was ze te sterk voor het talent Guido Ploem.

Remco Postuma schreef de heren C op zijn naam, Judith Diepeveen was de sterkste in de dames C, Bob Witteveen legde beslag op de heren D titel en Nick Veerhuizen was de beste in de jeugdcategorie.

Het volgende Dunlop toernooi in Nederland staat 24 januari op het programma. Dan is T.S.C. Nieuwe Sloot in Alphen aan de Rijn het decor van het Dunlop Squash Circuit 2008/2009.


dun_a2poster_squashtour08.jpg