Q-sourcing steunt Rene MijsQ-sourcing heeft zich dit seizoen wederom verbonden aan Rene Mijs. De manager Azam Chand heeft een hart voor de sport. Hij is zelf ook een fanatiek squasher en is met René in contact gekomen via squashles in Barendrecht. Voor hem was de keuze René te sponsoren niet moeilijk: "Het is lastig om als squashprofessional rond te komen, mede door de reis- en verblijfskosten voor toernooien in het buitenland. Ik ben blij dat ik René op deze manier kan helpen zijn doelstellingen te verwezenlijken".

Q-Sourcing

Q-sourcing heeft zich dit seizoen wederom verbonden aan Rene Mijs. De manager Azam Chand heeft een hart voor de sport. Hij is zelf ook een fanatiek squasher en is met René in contact gekomen via squashles in Barendrecht. Voor hem was de keuze René te sponsoren niet moeilijk: "Het is lastig om als squashprofessional rond te komen, mede door de reis- en verblijfskosten voor toernooien in het buitenland. Ik ben blij dat ik René op deze manier kan helpen zijn doelstellingen te verwezenlijken".

Q-sourcing richt zich op detachering en werving & selectie in de Finance en ICT-sector. Door zowel opdrachtgevers als kandidaten wordt Q-sourcing als een interessante partij gezien vanwege haar uitgebreide netwerk van werkgevers door heel Nederland. Q-sourcing begeleidt zowel kandidaten als werkgevers bij het maken van de beste keuze en het vinden van een juiste oplossing.

 

Q-sourcing steunt Rene Mijs