Vanessa Atkinson is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de halve finales van de Seoel Open 2008. De 32-jarige Nederlandse was tijdens het met $60,000usd gedoteerde WISPA toernooi niet opgewassen tegen wereldkampioene Rachael Grinham. Vanessa Atkinson is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de halve finales van de Seoel Open 2008. De 32-jarige Nederlandse was tijdens het met $60,000usd gedoteerde WISPA toernooi niet opgewassen tegen wereldkampioene Rachael Grinham.

De als tweede ingeschaalde Australische heerste vanaf het begin en gaf de nummer tien van de wereld geen moment de gelegenheid om in het spel te komen. Na een klein half uur was het pleit reeds beslecht in het nadeel van Atkinson: 6-9, 0-9, 6-9. Grinham stuit nu op de Engelse Laura Lengthorn-Massaro. De andere halve finale gaat tussen de Maleisische favoriete Nicol David en de Britse kampioene Alison Waters.

De Nederlandse Natalie Grinham (blessure) en nationaal kampioene Annelize Naudé (EK) ontbraken in de Zuid-Koreaanse hoofdstad.