Dagmar Vermeulen is er tijdens de Open de la Cite 2008 niet in geslaagd om de laatste acht te bereiken. De Française Celia Allamargot, in eigen land als zevende ingeschaald, bleek na vier games net iets sterker dan de ongeplaatste Zwolse: 5-9, 9-6, 6-9, 7-9.
Dagmar Vermeulen is er tijdens de Open de la Cite 2008 niet in geslaagd om de laatste acht te bereiken. De 32-jarige squashster, de nummer 81 van de wereld, ging in de openingsronde van het proftoernooi in de Franse plaats Carcassone na een spannende strijd onderuit. De Française Celia Allamargot, in eigen land als zevende ingeschaald, bleek na vier games net iets sterker dan de ongeplaatste Zwolse: 5-9, 9-6, 6-9, 7-9.

Aan de andere kant van de wereld bereikte Dylan Bennett wel de kwartfinales van het PSA toernooi in Atlanta. De 23-jarige Nederlander was gisterenavond (plaatselijke tijd) in de eerste ronde te sterk voor qualifier Patrick Chifunda uit Zambia: 11-7, 11-4, 11-4. Later vandaag neemt Bennett, in de Verenigde Staten als tweede gerangschikt, het op tegen de Fransman Mathieu Castagnet (7).