Squashster Natalie Grinham is zaterdag in de kwartfinale van de Dunlop British Open 2008 uitgevallen met een spierblessure. De Nederlandse nummer twee van de wereld stond met 9-6, 4-1 voor tegen qualifier Isabelle Stoehr toen er een scheurtje in haar bovenbeenspier schoot. Squashster Natalie Grinham is zaterdag in de kwartfinale van de Dunlop British Open 2008 uitgevallen met een spierblessure. De Nederlandse nummer twee van de wereld stond met 9-6, 4-1 voor tegen qualifier Isabelle Stoehr toen er een scheurtje in haar bovenbeenspier schoot.

De geboren Australische probeerde het nog wel even, maar kon zich niet meer verweren. Na het snelle verlies van de tweede game en een langdurige blessurebehandeling, moest de 30-jarige Almeerse de partij staken: 9-4, 4-9, 0-1 opgave.

Met Grinham zijn alle Nederlandse deelnemers aan het toernooi in Liverpool uitgeschakeld. Gisterenavond verloor voormalig wereldkampioene Vanessa Atkinson al van de Nieuw-Zeelandse Shelley Kitchen (10-8, 3-9, 4-9, 2-9) in de eerste ronde van het prestigieuze WISPA Gold toernooi.

Bij de mannen ging drievoudig nationaal kampioen Laurens Jan Anjema in de tweede ronde onderuit. De 25-jarige Hagenaar verloor in straight games van de Egyptenaar Karim Darwish, die vandaag ook titelverdediger Gregory Gaultier uit Frankrijk uitschakelde zonder gameverlies.

Voor wereldkampioen Amr Shabana viel eveneens het doek. De mondiale nummer 1 moest zijn meerdere erkennen in de Australiër
David Palmer.