In navolging van hun vrouwelijke clubgenoten heeft het herenteam van Eurosafe Solutions Squash Zwolle de Bekertitel veroverd. Vanwege een administratieve fout werd de finale verplaatst naar vrijdag 2 mei, zodat de finale werd gespeeld tijdens de Europese Kampioenschappen voor landenteams in het Frans Otten Stadion, waardoor het drukker dan normaal was. In navolging van hun vrouwelijke clubgenoten heeft het herenteam van Eurosafe Solutions Squash Zwolle de bekertitel veroverd. Vanwege een administratieve fout werd de finale verplaatst naar vrijdag 2 mei, zodat de finale werd gespeeld tijdens de Europese Kampioenschappen voor landenteams in het Frans Otten Stadion, waardoor het drukker dan normaal was.

Door de late terugtrekking van All Inn Squash uit Utrecht, hadden drie teams hadden zich geplaatst voor de beker play off. Eredivisionist Centre Court Stichts Handelshuis, al zijn ze formeel gegradeerd, het tweede team van Sports World en de kersverse kampioen van de eerste divisie A en dus weer eredivisiewaardig, Eurosafe Solutions Squash Zwolle.

Vooraf werd gedacht dat de teams aan elkaar gewaagd waren, maar de Zwolse formatie was ondanks de afwezigheid van Rene Bron en Ronald van de Boogaard, veel sterker dan hun concurrenten. Het Zwolse team bestond uit: Pieter Bijen, Jeroen van Vilsteren, Felix Kremer en Hans Maarten Cardinaal.

De strijd tussen Centre Court Stichts Handelshuis en Eurosafe Solutions Squash Zwolle was het minst spannend, het werd een gemakkelijke overwinning voor de Zwollenaren: 15-1. De kersverse eredivisionist won vervolgens ook de wedstrijd tegen het Sports World 2, ditmaal met 13-4. Hierdoor kon Eurosafe Solutions Squash Zwolle de beker en de bijbehorende medailles mee naar huis nemen. De strijd om de tweede plaats werd beslecht door Sports World, die Centre Court met 13-4 wist te verslaan.

De uitslagen van de individuele wedstrijden zijn te vinden via www.squash.nl --> competitie --> Beker --> Schema