Voor de fanatieke toernooispelers zal de koptekst nadere uitleg behoeven. De Wilson tour gaat nu zijn zevende jaar in en wordt al jaren door Thony Schwab en George Wijk georganiseerd. Sinds twee jaar heeft Thony Schwab zijn eigen Bowling & racketcentrum, Flevoparq in Dronten.

Afgelopen seizoen is het 1e heren team gepromoveerd naar de Eredivisie. De combinatie eigen centrum + 20 toernooien in een seizoen is niet meer wenselijk. De WILSON tour zal ook dit seizoen weer van start gaan, maar met maximaal 5 toernooien en bij de grotere centra. Het eerste Wilson toernooi is pas op 18 december bij Squash Hillegom.

KEAN Toernooi bij Flevoparq
Het eerste toernooi dat we echter organiseren is een KEAN toernooi bij Flevoparq in Dronten op 23 & 24 oktober. KEAN is hoofdsponsor van het Eredivisieteam van Flevoparq en wordt tevens het hoofdmerk in het centrum met squashrackets naast Wilson. Het toernooi wat in Flevoparq wordt georganiseerd zal daarom extra voordeel kennen en activiteiten.

-    GEEN 15 euro inschrijfgeld, maar slechts 10 euro
-    Juniors tot 18 jaar betalen maar  7,50 euro (minimaal 14 jaar)
-    Verloting van KEAN racket bij de prijsuitreiking
-    Hardste service Challenge met leuke prijs.
-    Super Ligtning toernooi  op zondag
-    20 % korting gedurende het toernooi op squashartikelen
-    KEAN sportprijzen voor de nummers 1 t/m 3

OPZET TOERNOOI
Het toernooi is op zaterdag en zondag, maar je speelt op zondag alleen als je door bent in de hoofdronde. Op zaterdag spelen we poule systeem en kun je kiezen uit drie tijdperiodes. Je bent dus niet de hele zaterdag kwijt en je speelt minimaal 3 wedstrijden. Categorieën met minder dan 8 deelnemers spelen alleen op zondag.

Tijdsperioden op zaterdag:
10:00 uur tot 14:00 uur (ochtend)
14:00 uur tot 18:00 uur (middag)
18:00 uur tot 21:00 uur (avond)

We kunnen maximaal 16 deelnemers per categorie plaatsen, dus wacht niet te lang met inschrijven.