wilson.jpgAfgelopen weekend werd bij ‘Meersquash & Activity niet alleen de MeerSquashHeroes Open 2009 gespeeld, maar tevens vond in het gezellige squashcentrum in Hoofddorp ook een toernooi uit de Wilson Tour 2008-2009 plaats. JK Veldink legde beslag op de hoofdprijs in de heren B categorie door in de eindstrijd het jonge talent Richard Schrader in straight games te verslaan. De dames B categorie werd een prooi voor Ivonne Luijt. Ed den Hollander won de heren C, terwijl Sara Gustafsson als sterkste uit de bus kwam bij de dames C. De heren D klasse ging tenslotte naar Jorg Poolman. wilson.jpgAfgelopen weekend werd bij ‘Meersquash & Activity niet alleen de MeerSquashHeroes Open 2009 gespeeld, maar tevens vond in het gezellige squashcentrum in Hoofddorp ook een toernooi uit de Wilson Tour 2008-2009 plaats. JK Veldink legde beslag op de hoofdprijs in de heren B categorie door in de eindstrijd het jonge talent Richard Schrader in straight games te verslaan. Guido Ploem, eveneens een jeugdspeler met potentie, eindigde op de derde plek.

De dames B categorie werd een prooi voor Ivonne Luijt. Zij bleef Mijnie de Graaf en Sonja Rhemrev voor. Ed den Hollander won de heren C ten koste van Rene van der Hulst, terwijl Sara Gustafsson als sterkste uit de bus kwam bij de dames C. In de eindstrijd klopte ze Tessa van der Kamp. De heren D klasse ging tenslotte naar Jorg Poolman. Hij bleef Arno Stoevelaar en Cristoph Winzer voor.

Het volgende toernooi uit de Wilson Tour 2008-2009 is pas op 21 februari bij Welness & Squash Bussum. De liefhebbers kunnen voor die tijd echter volop aan de bak. Komende zaterdag doet het Dunlop Squash Circuit 2008-2009 Alphen aan den Rijn aan. Het tweede en derde weekend van februari staan zoals te doen gebruikelijk geheel in het teken van het NK Squash 2009. Inschrijven voor dit evenement kan tot donderdag 29 januari. Op dit moment hebben zich reeds 176 spelers en speelsters opgegeven voor de strijd om de felbegeerde nationale titels.