Rond de jaarwisseling heb je altijd de onvermijdelijke jaaroverzichten en dan is het toch opvallend hoe vaak je binnen een jaar al veel zaken bent vergeten. Daarom hebben we deze unieke opsomming van zes jaar WILSON tour gemaakt. We zijn nu bezig aan onze 6e tour en het blijft leuk. Inmiddels al 64 toernooien en dat levert een aantal leuke statistieken op.

We hebben alle winnaars en winnaressen in de A categorie gerangschikt, Niet alleen van de individuele toernooien, maar ook de teamkampioenen, club Challenger winnaars (ofwel de sterkste club van Nederland) en de dubbeltoernooien.

Zo is Lucas Buit de onbetwiste ranglijstaanvoerder met 15 toernooi titels. Is Dagmar Vermeulen vijfvoudig Algemeen klassement winnares en is Victoria Rotterdam al twee jaar winnaar van de Challenger Cup. Daarnaast hebben we ook befaamde top squashers op onze tour mogen verwelkomen. Nicol David, Rachel Grinham, Natalie Grinham, Vanessa Atkinson, Joe Kneipp, Laurens Jan Anjema, Tommy Berden en Lucas Buit zijn de meest in het oog springende namen.

Wij zijn in ieder geval van plan de magische grens van 100 toernooien vol te maken.


Sportieve groet,

Wilson Tour
Thony & George