wilson.jpgDe Wilson Tour zit er bijna op. Op 5 en 6 juli opent Victoria Squash haar deuren voor de afsluitende Grand Final van het populaire squashcircuit in Nederland. Met een sterk deelnemersveld, waaronder negenvoudig Nederlands kampioen Lucas Buit en nummer twee van de wereld bij de dames Natalie Grinham, belooft het weer een squashweekend van hoog niveau te worden. Dus doe zelf ook mee, je hebt nog twee dagen om je in te schrijven.  Over twee dagen sluit de inschrijving. De tour  zit er bijna op. Op 5 & 6  juli (zaterdag & zondag) gaan we weer in stijl afsluiten bij Victoria Rotterdam.

Zoals gewoonlijk doen we dan alles in de overtreffende trap. Meer prijzengeld voor de A categorie, extra verlotingsprijzen, leuke attenties, meer toppers. Natuurlijk ook de uitreiking van de wisselbekers en cheques voor de winnaars van het Algemeen klassement in elke categorie (Toernooi.nl Ranglijst 2008). Bij de heren A zal de nummer twee van de Wereld bij de dames, Natalie Grinham, deelnemen. Tot nu toe ( 2 dagen voor sluiting inschrijving) is Negenvoudig Nederlands Kampioen Lucas Buit, de nummer 1 geplaatst.

Omdat het toernooi twee dagen duurt, is het in sommige categorieën mogelijk om een voorkeurtijd aan te geven.

We werken op zaterdag met de volgende tijdsblokken : 

10.00 u – 14.00 u
13.00 u – 16.00 u
15.00 u -  19.00 u

Nogmaals dit zijn voorkeurtijden en dus is je wens onder voorbehoud. Indien je echt een bepaalde tijd niet kunt, dan mag je het aangeven, maar is het mogelijk dat we je niet kunnen inplannen.

De prijsuitreiking zal zondag om 17.30 uur plaatsvinden.

Info of inschrijven (voor 2 juli) : www.wilsontour.nl.

wilsontour2007-08poster.jpg