Wilson Squash TourMet 72 koppels verdeeld over 6 categorieën, was de grens wel bereikt aangaande het aantal deelnemers wat je op 1 dag in toernooivorm kan laten spelen. Helemaal als ieder koppel minimaal 3 wedstrijden speelt per categorie. Als je dan ook nog aan twee categorieën meedeed, dan kon het voorkomen dat je maar liefst 8 maal aan de bak moest. Zwaar, maar ook vooral leuk. Fysiek is de dubbel veel minder zwaar dan een enkelwedstrijd, maar na een dag spelen gaat vooral het mentale aspect een rol spelen. Het koppel dat zijn concentratie kan vasthouden, heeft dan een grote kans om te winnen. Wilson Squash Tour Met 72 koppels verdeeld over 6 categorieën, was de grens wel bereikt aangaande het aantal deelnemers wat je op 1 dag in toernooivorm kan laten spelen. Helemaal als ieder koppel minimaal 3 wedstrijden speelt per categorie. Als je dan ook nog aan twee categorieën meedeed, dan kon het voorkomen dat je maar liefst 8 maal aan de bak moest. Zwaar, maar ook vooral leuk. Fysiek is de dubbel veel minder zwaar dan een enkelwedstrijd, maar na een dag spelen gaat vooral het mentale aspect een rol spelen. Het koppel dat zijn concentratie kan vasthouden, heeft dan een grote kans om te winnen.

Frank Hartkoren was de grote triomfator met twee dubbeltitels en 100 punten voor de Toernooi.nl Ranglijst 2008. Opvallend was ook de tweede plaats van Jay Francis en Astrid Brantjes bij de MIX A. Ze lieten toch het befaamde koppel Rene Mijs en Bea de Dreu Spitse achter zich. De dames A werd een prooi voor de WISPA speelsters uit Engeland. Vicky Hynes en Lauren Selby vonden het dubbeltoernooi dusdanig leuk, dat ze naast hun optreden in het Wispa toernooi, ook aan de dubbel deelnamen.

Toernooileider, George Wijk, won voor het eerst in zijn squashcarrière een Wilson titel. Hij had daar wel de hulp van nodig van partner Jan Yong van de Wal. De Dames B werd gewonnen door gelegenheidsduo, Wendy Günther en Simone van der Horst. De Mix B titel ging naar Jessica Stoker en Jordie Verdonk.

De volledige uitslagen zijn te vinden via www.wilsontour.nl  Op woensdag worden op deze site alle foto’s gepubliceerd.
  
HEREN  A
1 Frank Hartkoren / Bart Ravelli
2 Jay Francis / Karel Huisman
3 Rene Mijs / Michael Schults
 
DAMES  A
1 Vicky Hynes / Lauren Selby
2 Dagmar  Vermeulen / Bea de Dreu Spitse
3 Lisette Eschweiler / Irene Schiffer
 
MIX A
1 Lisette Eschweiler / Frank Hartkoren
2 Astrid Brantjes / Jay Francis
3 Bea de Drea Spitse / Rene Mijs
 
HEREN B
1 George Wijk / Jan Yong van der Wal
2 Jelmer ten Hoeve / Sinan Silah
3 Thony Schwab / Rutger Jan Kamperman
 
DAMES  B
1 Wendy Günther / Simone van der Horst
2 Paula de Haas / Judith Tenniglo
3 Daphne van Rijs / Jessica Stoker
 
MIX B
1 Jessica Stoker / Jordie Verdonk
2 Marieke Laurs / Jochem van den Berg
3 Judith Jehee / Harold van den Berg