Voor wie nog een beetje twijfelde, Karen Kroneneyer is helemaal terug. In het nog jonge seizoen boekte zij haar derde Wilson toernooiwinst op rij. Zij was ook wel enigszins verplicht op goed te presteren in Vorden. Zij woont tegenwoordig op loopafstand van het centrum en geeft daar tevens les. Lesgeven deed zij ook een beetje op dit toernooi, al zullen Milja Dorenbos en Dagmar Vermeulen geen lesgeld hebben betaald. In de halve finale won Kronenmeyer met 3-0 van Milja en in de finale was zij te sterk voor Dagmar Vermeulen, die nog wel een game won. De strijd om de derde plaats ging tussen Milja en Irene Schiffer en werd beslecht in het voordeel van Milja.

vorden-01.jpgVoor wie nog een beetje twijfelde, Karen Kroneneyer is helemaal terug. In het nog jonge seizoen boekte zij haar derde Wilson toernooiwinst op rij. Zij was ook wel enigszins verplicht op goed te presteren in Vorden. Zij woont tegenwoordig op loopafstand van het centrum en geeft daar tevens les. Lesgeven deed zij ook een beetje op dit toernooi, al zullen Milja Dorenbos en Dagmar Vermeulen geen lesgeld hebben betaald. In de halve finale won Kronenmeyer met 3-0 van Milja en in de finale was zij te sterk voor Dagmar Vermeulen, die nog wel een game won. De strijd om de derde plaats ging tussen Milja en Irene Schiffer en werd beslecht in het voordeel van Milja.

Bij de heren was het in de laatste week voor het toernooi bijltjesdag. Lucas Buit, Piedro Schweertman en Rene Mijs haakte beurtelings af. Dit bracht Martijn Kock ineens in pole position. Hij kreeg de toernooizege echter niet cadeau. In de halve finale moest hij diep gaan om Bastiaan Meulenbelt aan de kant te zetten. In de finale kreeg hij te maken met een onvermoeibare Pieter Bijen. Martijn domineerde het spel, maar Bijen zette zich schrap en had af en toe spectaculaire duik-en glijpartijen nodig om de bal te halen. Het mocht uiteindelijk niet baten en Kock won terecht zijn eerste Wilson titel. Bastiaan Meulenbelt werd derde door Hessel reekers met 3-2 te verslaan.

vorden-02.jpg

 

 
HEREN - A / B -
1 Martijn Kock (Sports World)
2 Pieter Bijen (Squash Zwolle)
3 Bastiaan Meulenbelt (Squash Almere)
plate Theo Gijsberts (Vorden)
vorden-03.jpg

DAMES – A / B -
1 Karen Kronenmeyer (Sq Apeldoorn)
2 Dagmar Vermeulen (Squash Zwolle)
3 Milja Dorenbos (Victoria)
plate Lisette Eschweiler (Sq Apeldoorn)
vorden-08.jpg

HEREN  - C -
1 Wouter Zuiderbaan (Squash Zwolle)
2 Cristiaan Lutz (Squash Zwolle)
3 Roland van Aggelen (EDE)
plate Edwin Groothuis (Squash Zwolle)
vorden-09.jpg

DAMES - C -
1 Manuela vaN de Touw (Vorden)
2 Bethany Pluger (Vorden)
3 Willy Nijman (Vorden)
vorden-10.jpg

HEREN  - D -
1 Paul Veldhuis (Squash Zwolle)
2 Martijn Gums (Apeldoorn)
3  Marco Plokker (Valkenswaard)
plate Andre Suidman (Squash Utrecht)
vorden-04.jpg

Leuke foto's
vorden-05.jpg
Milja steekt de draak met Irene

vorden-06.jpg
Thony doet de prijsuitreiking

vorden-11.jpg
Lissette wint weer de plate dames A

vorden-12.jpg
Wat moet je nou !!

vorden-13.jpg
De wedstrijdtafel