Wilson Tour 27 & 28 oktober a.s.

De tour komt op stoom. Na een geslaagd bezoek bij Meersquash, doen we voor het eerst Squash Vorden aan. Voor degenen die er nog nooit zijn geweest, het ligt tussen Deventer en Doetichem. Vanaf Utrecht is het 100 km en vanaf Apeldoorn nog maar 35 km, dus minder ver als menigeen denkt. Squash Vorden is een gezellig centrum die ooit is gebouwd door oud  voorzitter van de  SBN, Paul Turken, samen met Louis Bronsveld.

27 & 28 oktober a.s.

De tour komt op stoom. Na een geslaagd bezoek bij Meersquash, doen we voor het eerst Squash Vorden aan. Voor degenen die er nog nooit zijn geweest, het ligt tussen Deventer en Doetichem. Vanaf Utrecht is het 100 km en vanaf Apeldoorn nog maar 35 km, dus minder ver als menigeen denkt. Squash Vorden is een gezellig centrum die ooit is gebouwd door oud  voorzitter van de  SBN, Paul Turken, samen met Louis Bronsveld. Squashfanaten die in het wel handig vonden om in hun achtertuin wat squashbaantjes te hebben. Sinds kort is er een nieuwe eigenaar, Hessel Reekers, eveneens een squashliefhebber die het centrum op de squashkaart wil zetten. Hij heeft in ieder geval al bewerkstelligd dat de Wilson Tour zijn centrum aandoet.

Vijf squashbanen betekent helaas maar maximaal 74 deelnemers. De heren en dames A en B categorieën zijn daarom gecombineerd. De plate prijzen zijn in die categorieën wel uitgebreid. Het maximale aantal deelnemers per categorie is 16 spelers. Dus wacht niet te lang als je wilt meedoen. Zoals gebruikelijk bij tweedaagse toernooien werken we met tijdsblokken. Het is dus mogelijk om aan te geven waar je voorkeur ligt.

Je kunt spelen in het blok vanaf 10.30 uur tot 15.30 uur of vanaf 15.30 uur tot 20.30 uur.

Prijzengeld:
Normaal gesproken is het geen prijzengeld toernooi, maar we zijn in gesprek met wat plaatselijke bedrijven die wellicht willen bijdragen. We zullen de A spelers en speelsters direct informeren indien er prijzengeld is. 

Hier kun je alle informatie vinden over de tour en kun je inschrijven voor de toernooien. Ben je bekend met onze tour, dan kun je ook gelijk de link aanklikken of naar www.toernooi.nl gaan.

Wellicht tot 27 oktober of op een van onze toernooien in het komende seizoen. 

>> INSCHRIJVEN VORDEN <<