wilson

De Wilson squashtour gaat zijn vijfde seizoen in en ook in dit jubileumjaar wordt de tour georganiseerd door Thony Schwab en George Wijk  van T&M Projects. De tour bestaat dit seizoen uit 17 landelijke toernooien. Nieuw dit seizoen is de INOVIT Junior Trophy . Een groots opgezet jeugdtoernooi bij Meersquash in de stijl van de Wilson toernooien. De Grand Final is dit seizoen bij het gerenoveerde centrum van Victoria in Rotterdam.

 

 

 

 

zaterdag 15 september  -  Squash EDE

Traditioneel beginnen we de tour altijd bij Squash EDE. Het is een eendagstoernooi op zaterdag met prijzengeld voor de categorie dames en heren A. Vanzelfsprekend weer Interessante Wilson sportprijzen voor de andere categorieën. De prijsuitreiking zal rond 21.00 uur zijn. Direct na de prijsuitreiking is de gratis verloting voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Omdat het toernooi alleen op zaterdag plaatsvindt, is het maximum 16 deelnemers per categorie. Sommige categorieën zijn dus al bijna vol.

We beginnen voor een Wilson toernooi redelijk laat. Om 11.15 uur beginnen de heren C en D. De heren en dames B beginnen om 12.00 uur de overige categorieën pas na 12.45 uur.

Hier kun je alle informatie vinden over de tour en kun je inschrijven voor de toernooien. Ben je bekend met onze tour, dan kun je ook gelijk de link aanklikken of naar www.toernooi.nl gaan.

Wellicht tot volgende week zaterdag of op een van onze toernooien in het komende seizoen. 

>> INSCHRIJVEN SQUASH  EDE <<