De Nederlandse squashjeugd is tijdens de Europese squashkampioenschappen voor spelers onder de 15 en onder de 17 jaar in de middenmoot geëindigd. In het Duitse Germering werd Nederland in beide leeftijdscategorieën veertiende.

Vooral voor de onder 17 ploeg, bestaande uit Roshan Bharos, Christoph Winzer, Niels van Leeuwen, Tessa ter Sluis en Laura Lagerweij, was het eindresultaat een teleurstelling. De ploeg van jeugdbondscoach Jason Morris was als negende ingeschaald door de Europese Squash Federatie (ESF), maar kwam niet in de buurt van deze plaatsing.

Van de 7 teamwedstrijden die ze speelden in het zuiden van Duitsland, gingen er 5 verloren. Alleen van Spanje en Schotland werd gewonnen. De uiteindelijke kampioen Engeland, Zweden, Hongarije, Ierland en Denemarken waren daarentegen te sterk voor de Nederlandse toptalenten.

De jongere Nederlandse squashjeugd (<15) begon als de nummer 13 van de plaatsingslijst aan het EK jeugd voor landenteams. Tess Jutte, Peter Fritsche, Bart Horstman, Evianne van Leeuwen en Beatrijs Kuijpers verloren in de groepsfase van Finland, Duitsland en Denemarken, wonnen vervolgens wel van Turkije, maar moesten in de laatste wedstrijd ook het hoofd buigen tegen Portugal. Hierdoor werd de onder 15 ploeg, die onder leiding stond van topspeelster Orla Noom, uiteindelijk veertiende.

Hoofddorpse Courant