piedro_20057Piedro Schweertman heeft het negende toernooi uit het Dunlop Squash Circuit 2010-2011 op zijn naam geschreven. In Arnhem was de 27-jarige Zeeuw in de eindstrijd net iets sterker dan de verrassend tot de finale doorgedrongen Frank Hartkoren. Het werd na een marathonpartij 6-11, 11-7, 8-11, 11-9, 11-9.

Het was al weer de vierde keer dit seizoen dat Schweertman een toernooi won uit het Dunlop Circuit dat meetelt voor de Professional Squash Association (PSA) World Ranking. Eerder was de nummer 3 van Nederland, tevens de nummer 101 van de wereld, de sterkste in Delft, Nieuwegein en Ede. Voor Hartkoren, die in de halve finales Rene Mijs had uitgeschakeld, was het zijn eerste finale. De Hoofddorper staat op plek 203 op de mondiale ranglijst.

Naast Schweertman gingen de titels tijdens het Dunlop Squash Circuit bij Squash Fitness Centre Arnhem naar Cigany Sillevis (dames A), Maurice Gonlag (heren C) en Rene Dekker (heren D). Het volgende Dunlop toernooi staat voor 2 april gepland in Hellendoorn.