KEANSquashTour1011-160Afgelopen zaterdag was het eerste toernooi van de KEAN tour bij Match in Amsterdam Sloten. Een gezellig en mooi centrum met 7 banen. Het deelnemersveld telde 52 deelnemers in 4 categorieën en opvallend was dat er in de heren A een aanzienlijk aantal jeugdsquashers meespeelde.

De Finale bij de heren A ging tussen Thomas de Paauw en Yasser Fayez. Yasser speelde de eerste game zeer goed en pakte deze dan ook maar daarna herpakte Tomas zich en won met 3-1.

De finale Heren B/C ging tussen Bas de Meijer en Roel Zwagerman van het Beverwijkse MAX Sports & Wellness. Na een lange spannende wedstrijd waar beide spelers zeer aan elkaar gewaagd waren trok Bas de Meijer aan het langste eind en won met 3-2.

Bij de Dames C waren er twee poules van in totaal 7 speelsters waarvan Vivian Dekkers de sterkste bleek te zijn. Ze won in de Finale van Mariette Steevens.