ivita-talententeam.jpgKomend weekend staat 'Meersquash & Activity volledig in het teken van jeugdsquash. Ben je onder de 21 jaar? Schrijf je dan voor donderdag in voor de Inovit Junior Trophy 2009 in Hoofddorp.

ivita-talententeam.jpgDe "Inovit Junior Squash Trophy" was vorig jaar een daverend succes! Zelfs zo, dat in 2009 niet alleen SBN punten geeft voor dit jeugd- toernooi, maar dat de resultaten óók meetellen voor de Euregio JuniorCup. Hierdoor rekenen we op ook veel spelers uit Duitsland. Maar ook de 'street wise talents' van Tommy Berden's Squashing Kids programma gaan deelnemen aan het toernooi.

Wanneer? 2 en 3 mei bij Meersquash Hoofdorp

What's old? Al het goede blijft! Dus veel spannende partijen voor gevorderden en beginners (rookies) bij MeerSquash in Hoofddorp. En natuurlijk de wisseltrofeeën, mooie WILSON sportprijzen, INOVIT drankensponsoring, een uniek toernooi shirt en héél véél fun en entertainment zoals de "hardste service contest".

What's new? Extra "onder 21" categorie! Er bleek veel vraag te zijn naar een extra <21 cat. Zo kunnen we de finalisten <17 van vorig jaar ook weer in actie zien. Sommige van hen hebben zelfs een Inovit sponsorovereenkomst op zak! En oh ja, veiligheidsbrillen zijn verplicht.

Oók voor beginners! Misschien zal je denken, die "Inovit Trophy" is alléén voor toppers?! Maar, niets is minder waar. Er zijn vele spelerscategorieën waar je als beginnende speler aan mee kunt doen. We kunnen beter zeggen... dit toernooi is VOORAL voor beginners! De categorie Rookies (beginners) is alleen op zondag.

Ben je jonger dan 21? Schrijf je in... Doen! Meld je aan via www.toernooi.nl of via SBN of EuregioSquash. Zorg wel dat je er tijdig bij bent, want vol is... helaas pech.

[Klik hier om je in te schrijven....]

Meer info en foto’s en uitslagen van vorig jaar kun je vinden op de site www.inovit-trophy.nl

We hopen jullie zien op 2 en 3 mei bij de "Inovit Trophy" bij MeerSquash in Hoofddorp!

Met sportieve groet,

Inovit Trophy Team
Thony Schwab, Paul Dentz, Erik Kooiman en Martijn Wiedenhoff


inovit_trophy.jpg