nsw-logo-2009.jpgVan 18 tot en met 24 april staat Nederland voor de zesde keer in het teken van de Nationale Sport Week. En dus gaan we squashen op De Dam!

nsw-logo-2009.jpgVan 18 tot en met 24 april staat Nederland voor de zesde keer in het teken van de Nationale Sport Week. De Nationale Sport Week roadshow trekt zeven dagen door Nederland en bezoekt maandag 20 april de Dam in Amsterdam. De Squashing Kids zijn hierbij ook van de partij.

De Dam wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een compleet ingericht sportplein, voorzien van een podiumprogramma en vele sportieve activiteiten. Bezoekers van het evenement krijgen de kans om met diverse sporten, waaronder squash, kennis te maken en deze uit te proberen. Er kan ter plekke een balletje worden geslagen onder begeleiding van squashtoppers als Tommy Berden, Margriet Huisman, Sander Kock en de Kids van het Squashing Kids talententeam.

We nodigen u van harte uit om de 20e een bezoek te brengen aan de Dam. Om vier uur wordt het programma officieel geopend door onder andere Erica Terpstra en Carolien Gerhrels. Tot zeven uur heeft u de mogelijkheid diverse sporten uit te proberen.  Meer informatie op www.nationalesportweek.nl.