ricketts_bennett_1.jpgDylan Bennett is er vandaag niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale van de Persian Gulf Cup 2009. De 24-jarige Eindhovenaar, 62e op de mondiale ranglijst, ging tijdens het met tienduizend Amerikaanse dollars gedoteerde PSA toernooi in Iran met 7-11, 12-10, 7-11, 7-11 onderuit tegen Stephen Coppinger. ricketts_bennett_1.jpgDylan Bennett is er vandaag niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale van de Persian Gulf Cup 2009. De 24-jarige Eindhovenaar, 62e op de mondiale ranglijst, ging tijdens het met tienduizend Amerikaanse dollars gedoteerde PSA toernooi in Iran met 7-11, 12-10, 7-11, 7-11 onderuit tegen Stephen Coppinger.

De als tweede geplaatste Nederlander stond vanaf het begin van de partij onder druk tegen de boomlange Zuid-Afrikaan en verloor dan ook de openingsgame. Na winst van het tweede bedrijf leek Bennett het initiatief over te nemen, maar de nummer drie van de plaatsingslijst dacht daar anders over. In de derde en vierde game probeerde de Nederlander van alles, maar hij kon het spel van Coppinger niet voldoende ontregelen.

Het was overigens al weer de derde opeenvolgende keer dat Bennett zijn meerdere moest erkennen in de nummer 59 van de wereld. Vorig jaar ging hij ook in Italië en Oostenrijk al onderuit tegen Coppinger.