sbnregio_poules_jpg.jpgEen nieuw jaar met goede voornemens en nieuwe kansen. Heb je wel voldoende uitdaging in de competitie of tijdens toernooien? Wil je vaker leuke wedstrijden spelen in 2009? Geen zin om dat zelf allemaal te regelen? Er is een makkelijke oplossing: speel mee in de SBN Regio.poules.

Op 6 februari start alweer de derde speelperiode van de SBN Regio.poules. Doe je mee, dan speel je in 2 maanden 4 wedstrijden, tegen tegenstanders van je eigen niveau en bij squashcentra bij jou in de buurt. De wedstrijdresultaten geef je door via internet en de hele competitie is te volgen via internet (www.sbnregio.poules.org).

Elke speelperiode kun je prijzen winnen van de online squashwinkel www.squashplanet.nl. Daarnaast is er een aparte championsrace voor dames en heren waarin de wedstrijdresultaten van een heel seizoen worden opgeteld. De winnaars van de championsrace zijn SBN Regio kampioen en gaan tijdens een landelijke finaledag strijden om het nationaal kampioenschap. Voor de beste spelers in de championsrace zijn er weer prijzen te winnen van Squashplanet.nl en clinics van de Star Squash Academy.

Meedoen kan nog!
Schrijf je in voor 6 februari en speel mee in de derde speelperiode. Meer informatie en aanmelden op: http://www.sbnregio.poules.org/.