De Nederlandse squashsters zijn de wereldtitelstrijd voor landenploegen in Cairo begonnen met een ruime zege op Duitsland: 3-0. Vanessa Atkinson, Annelize Naudé en Dagmar Vermeulen wonnen hun partij tegen hun Duitse tegenstanders. In dezelfde groep D startte Maleisië, met wereldkampioene Nicol David in de gelederen, met een 3-0-zege op Zuid-Afrika. Atkinson en Naudé waren zondag snel klaar met respectievelijk Kathrin Rohrmüller en Pamela Hathway. Beiden hadden slechts 19 minuten nodig om hun tegenstandster in drie games te verslaan. De 32-jarige Vermeulen stond iets langer op de baan tegen Sina Wall. De Nederlandse squashsters zijn de wereldtitelstrijd voor landenploegen in Cairo begonnen met een ruime zege op Duitsland: 3-0. Vanessa Atkinson, Annelize Naudé en Dagmar Vermeulen wonnen hun partij tegen hun Duitse tegenstanders. In dezelfde groep D startte Maleisië, met wereldkampioene Nicol David in de gelederen, met een 3-0-zege op Zuid-Afrika.

Atkinson en Naudé waren zondag snel klaar met respectievelijk Kathrin Rohrmüller en Pamela Hathway. Beiden hadden slechts 19 minuten nodig om hun tegenstandster in drie games te verslaan. Kopvrouw Atkinson, de huidige nummer 10 van de wereld, had in de eerste game nog wel een tiebreak nodig om de Duitse kampioene van zich af te houden, maar daarna stoomde de voormalig wereldkampioene snel door naar de winst: 13-11, 11-8, 11-3. Nationaal kampioene Naude was vanaf het begin tot het einde dominant tegen Hathway: 11-8, 11-7, 11-4. De 32-jarige Vermeulen stond iets langer op de baan tegen Sina Wall. Dat kwam omdat de WK-debutante de eerste game moest inleveren. Daarna stelde de Nederlandse echter vlot orde op zaken: 12-14, 11-2, 11-4, 11-9 

De Oranje vrouwen van bondscoach Nicole Beumer, in Egypte als vijfde geplaatst, spelen maandag tegen Zuid-Afrika en een dag later tegen Maleisië. De nummers één en twee uit de groep strijden vervolgens verder om de titel in een afvalschema.