Squashster Orla Noom heeft zich geschaard bij de beste acht speelsters tijdens het vierde WISPA satelliet toernooi in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. De 22-jarige Nederlandse rekende in haar openingswedstrijd af met Misaki Kobayashi. Eenvoudig ging het echter niet voor de als tweede geplaatste Noom. Squashster Orla Noom heeft zich geschaard bij de beste acht speelsters tijdens het vierde WISPA satelliet toernooi in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. De 22-jarige Nederlandse rekende in haar openingswedstrijd af met Misaki Kobayashi. Eenvoudig ging het echter niet voor de als tweede geplaatste Noom.

De mondiale nummer 38 had ruim driekwartier en vier games nodig om zich te ontdoen van de jonge Japanse: 10-8, 9-4, 0-9, 9-7. In de volgende ronde moet de Hoofddorpse het opnemen tegen Siti Munirah Jusoh van wie ze vorige week nog verloor. Deze Maleisische schakelde haar landgenote Zulhijjah Binti Azan uit met 10-8, 10-9, 9-6.

Topfavoriete Line Hansen had geen moeite om door te dringen tot de kwartfinales. De Deense nummer 28 van de wereld versloeg Shin Nga Leung uit Hong Kong met 9-2, 9-1, 9-1.