Karen Kronemeyer is er in het Mexicaanse Pachuca niet in geslaagd om door te dringen tot de eindstrijd van een internationaal squashtoernooi. De 26-jarige Nederlandse moest gisterenavond (lokale tijd) in de halve finale van de Harrow Mexican Open 2008, een met ruim 10.000 euro gedoteerd WISPA toernooi, haar meerdere erkennen in de als derde geplaatste Louise Crome. Karen Kronemeyer is er in het Mexicaanse Pachuca niet in geslaagd om door te dringen tot de eindstrijd van een internationaal squashtoernooi. De 26-jarige Nederlandse moest gisterenavond (lokale tijd) in de halve finale van de Harrow Mexican Open 2008, een met ruim 10.000 euro gedoteerd WISPA toernooi, haar meerdere erkennen in de als derde geplaatste Louise Crome.

De als vijfde ingeschaalde Kronemeyer begon goed aan de partij tegen de Nieuw-Zeelandse. De mondiale nummer 49 pakte de eerste game met overmacht (9-1) en leek haar goede spel van een dag eerder, toen ze knap de nummer twee van de plaatsingslijst Latasha Khan uitschakelde, door te zetten. Na de eerste game was de koek echter op voor de international. Crome nam het heft in handen en liet haar tegenstandster vanaf dat moment volstrekt kansloos: 9-1, 3-9, 0-9, 1-9.

In de eindstrijd stuit Crome nu op de grote favoriete Samantha Teran. De Mexicaanse was met 9-5, 9-2, 9-3 duidelijk een maatje te groot voor Donna Urquhart uit Australië. Vorige week stonden Teran en Crome ook al tegenover elkaar in de finale in Los Angeles. Toen was Teran de sterkste in vier games.