Annelize Naudé is er niet in geslaagd om zich te scharen voor de eindstrijd tijdens het internationale proftoernooi van Sannois. De 32-jarige Nederlandse squashster, in Frankrijk als tweede geplaatst, struikelde in de halve finales over de één plaats lager ingeschaalde Lauren Briggs. Annelize Naudé is er niet in geslaagd om zich te scharen voor de eindstrijd tijdens het internationale proftoernooi van Sannois. De 32-jarige Nederlandse squashster, in Frankrijk als tweede geplaatst, struikelde in de halve finales over de één plaats lager ingeschaalde Lauren Briggs.

De Nederlandse kampioene nam nog wel een 2-0 voorsprong in games, maar moest uiteindelijk lijdzaam toe zien hoe de Engelse er na 63 minuten toch met de winst van doorging: 9-5, 9-2, 3-9, 4-9, 7-9. Briggs stuit in de finale op de Française Isabelle Stoehr. De grote favoriete was duidelijk een maatje te groot voor Line Hansen (4) uit Denemarken: 9-0, 9-7, 9-4.

N
aude’s landgenote Orla Noom kwam tijdens het met $20,000usd gedoteerde WISPA toernooi niet verder dan de eerste ronde. De 21-jarige Hoofddorpse kwam net te kort (2-3) tegen het Egyptische toptalent Heba El Torky. Dagmar Vermeulen ging al in het kwalificatietoernooi onderuit.