Vanessa Atkinson is tijdens het internationale squashtoernooi van Seoel doorgedrongen tot de kwartfinales. De 32-jarige Nederlandse had in de eerste ronde van het met $60,000usd gedoteerde WISPA toernooi weinig moeite met de Engelse qualifier Emma Beddoes: 9-4, 9-3, 9-1. Vanessa Atkinson is tijdens het internationale squashtoernooi van Seoel doorgedrongen tot de kwartfinales. De 32-jarige Nederlandse had in de eerste ronde van het met $60,000usd gedoteerde WISPA toernooi weinig moeite met de Engelse qualifier Emma Beddoes: 9-4, 9-3, 9-1.

De mondiale nummer tien moet het in de volgende ronde opnemen tegen wereldkampioene
Rachael Grinham, die Rebecca Chiu uit Hong Kong de baas was. Ook de nummer één van de wereld Nicol David drong door tot de laatste acht. De in Amsterdam woonachtige Maleisische was veel te sterk voor de Nieuw-Zeelandse Jaclyn Hawkes.

De kersverse Nederlandse Natalie Grinham en nationaal kampioene Annelize Naudé ontbreken in de Zuid Koreaanse hoofdstad. Grinham, de nummer twee van de wereld, herstelt van een spierblessure die ze vorige maand opliep tijdens de Dunlop British Open 2008.

Naudé doet mee aan het individuele Europese Kampioenschap, waar ze als tweede is geplaatst. Ook de Nederlands kampioen bij de mannen, Laurens Jan Anjema, komt in Bratislava in actie. De nummer zestien van de wereld is daar als vierde ingeschaald.