Dylan Bennett is gisterenavond (plaatselijke tijd) doorgedrongen tot de eindstrijd van de Atlanta Open 2008. De 23-jarige squasher uit Eindhoven was in de halve finale net iets sterker dan de in Nederland woonachtige Amerikaan Gilly Lane. In de finale van het met $10,000usd gedoteerde proftoernooi in Atlanta stuit de Nederlander nu op de Mexicaan Eric Galvez.
Dylan Bennett is gisterenavond (plaatselijke tijd) doorgedrongen tot de eindstrijd van de Atlanta Open 2008. De 23-jarige squasher uit Eindhoven was in de halve finale net iets sterker dan de in Nederland woonachtige Amerikaan Gilly Lane.

De als tweede geplaatste Bennett moest de eerste game aan de Amerikaanse qualifier laten, maar in het vervolg van de partij kon de nummer 51 van de wereld orde op zaken stellen: 6-11, 11-9, 11-2, 11-8. In de finale van het met $10,000usd gedoteerde proftoernooi in Atlanta stuit de Nederlander nu op de Mexicaan
Eric Galvez. De toernooifavoriet schakelde de verrassende Nieuw-Zeelander Campbell Grayson uit: 8-11, 11-7, 11-9, 11-7.

Voor Bennett is het de achtste keer in zijn carrière, en de eerste keer dit jaar, dat hij de eindstrijd van een PSA toernooi haalt. Van de voorgaande zeven finales won de nummer twee van Nederland er slechts één. In 2005 was hij de sterkste tijdens de Crocodile Squash Cup in Hong Kong.