De Nederlandse squashploeg is er tijdens het Europees Kampioenschap voor landenteams in Amsterdam niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale. De formatie van bondscoach Sjef van der Heijden, die morgen zijn laatste interland coacht, ging tegen het sterke Frankrijk met 0-4 onderuit. De Nederlandse squashploeg is er tijdens het Europees Kampioenschap voor landenteams in Amsterdam niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale. De formatie van bondscoach Sjef van der Heijden, die morgen zijn laatste interland coacht, ging tegen het sterke Frankrijk met 0-4 onderuit.

De Nederlandse kopman Laurens Jan Anjema slaagde er in een volgepakt Frans Otten Stadion net niet in om de nummer twee van de wereld, Gregory Gaultier, te verslaan. De 25-jarige Hagenaar, zelf de mondiale nummer 17, moest zich na ruim anderhalf uur wedstrijd gewonnen geven tegen de Fransman, die vorig jaar nog het prestigieuze Britse Open op zijn naam schreef: 9-4, 3-9, 3-9, 9-7, 5-9. Doordat ook
Tom Hoevenaars en Dylan Bennett hun partijen verloren, tegen respectievelijk Renan Lavigne (1-9, 1-9, 4-9) en Thierry Lincou (9-4, 0-9, 0-9 opgave), was de nederlaag van Lucas Buit tegen Julien Balbo (7-9, 1-9) alleen nog maar van belang voor de statistieken.

De Nederlandse mannen stuiten morgen in de strijd om het brons op Duitsland. Frankrijk treft in de eindstrijd het favoriete Engeland.