A.s. weekend gaat bij Meersquash Hoofddorp de 1e editie van de INOVIT JUNIOR SQUASH TROPHY van start. Een jeugdtoernooi voor de beginnende en gevorderde jeugdspeler. Het beloofd een leuk toernooi te worden. De opzet is veel spelen, plezier maken, maar wel de strijd aangaan met je leeftijdsgenoten

Speciale categorie voor beginners (Rookie)
Op zondag hebben we een categorie voor de beginnende squasher. Let wel,  de bedoeling is dat je niet langer dan een jaartje serieus squash speelt. We hebben leuke sportprijzen voor de nummers 1 t/m 3.

 

1e : Wilson K 145 Racket   (129 euro)
2e : Wilson sportas groot     (79 euro)
3e : Wilson Back Pack + Cap (49 euro)

Trophy’s voor de Elite categorieën

De Elite spelers krijgen niet alleen interessante Wilson sportprijzen, maar hun naam komt ook voor eeuwig op de unieke wissel Trofeeën. Daarnaast krijgen de nummers 1 t/m 3 een medaille mee naar huis.

Wacht …. er is meer ! Op zondag zullen we extra leuke activiteiten aanbieden.

Hardste service wedstrijd.

 
Heb jij de hardste en beste service. Kom dan langs bij de Service Snelheidsmeter. Drie kansen krijg je. Het moet niet alleen hard, maar ook nog precies in een vak. Hard slaan kan namelijk iedereen.
Prijzen voor de winnaars. Ouders en begeleiders mogen ook meedoen.

Powerball Challenge
Wie ken hem niet de NSD powerbal.
Topspelers gebruiken hem om sterker te worden.
Zet jij de hoogste score neer ?
ook hier weer leuke prijzen.

 

 

 

Lightning Tournament Round
Hier kan iedereen winnen, want je speelt maar voor 1 punt. Dus serveren  maar en er is gelijk een winnaar. Wie is de master van de shot. Hoofdprijs een Wilson Super Six sporttas.

Clinic & video-opnamen
Firma SportMarc stelt voor de winnaars in de categorie onder 18 jaar zelfs een complete videoanalyse ter beschikking. Hiermee kunnen de spelers, samen met hun trainer/coach werken aan het verder ontwikkelen van hun squashkwaliteiten. SportMArc zal tevens willekeurig opnamen maken van wedstrijden.

Verloting voor het goed doel
In het kader van kinderen vóór kinderen, wordt er ook gespeelt voor een goed doel. Tijdens het evenement zullen loten worden verkocht waarmee men mooie prijzen kan winnen. Alle opbrengsten komen ten goede aan een goed doel. Voor 2008 is dat “AAN DE SLAG VOOR EEN LACH” voor CliniClowns.

DUS MEEDOEN IS HET MOTTO.

Informatie is te vinden op www.inovit-trophy.nl of bel Thony Schwab via 0621 588 732

Speciaal voor dit jaarlijkse squashtoernooi is er een Hyves opgestart. Hier kun je bijvoorbeeld info en foto's uitwisselen. Wordt ook lid en surf naar: http://inovit-trophy.hyves.nl/