Morgen, zaterdag 25 augustus wordt een Play Off gespeeld om een plaats in de Eredivisie Squash. Het strijdtoneel wordt begrensd door twee kampen uit Delft en Beverwijk. Een derde kandidaat, Zwolle, zal volgend jaar geen Eredivisie spelen. De wedstrijden beginnen om 12.00 uur bij ‘MeerSquash & Activity in Hoofddorp.

Zwolle gaat de strijd niet aan doordat een aantal belangrijke spelers volgend seizoen niet meer voor de club spelen. De gebroeders Hoevenaars zullen beide voor een andere club uitkomen. Tom speelt komend seizoen voor Apeldoorn en Niels zal ten strijde gaan in Almere.

Een interessant gegeven is dat het voltallige team van Fortis Squash Utrecht inclusief sponsors overgestapt is naar Delft. Delft zal zich echter hard moeten maken voor de strijd om een plaats in de Eredivisie. Beverwijk, afgelopen seizoen gedegradeerd uit de Eredivisie, is gebrand om ook komend jaar weer uit te komen in de Eredivisie. Waarschijnlijk zal Beverwijk proberen een sterke formatie neer te zetten afhankelijk van onderhandelingstechniek en beschikbaarheid van spelers, wat een zeer interessante strijd kan opleveren.

Verwachte opstelling zaterdag 25 augustus om 12.00 uur te Hoofddorp:

Delft vs. Beverwijk
1. Cameron Pilley (#22 WR)   2 topspelers
2. Bradley Ball (#33 WR)  
3. Glenn Keenan   3. Roberto Kalshoven

Eredivisie poule 2007-2008:

Heren Eredivisie
Victoria Rotterdam
Apeldoorn
Almere
Centre Court
Squash World
‘MeerSquash
HSRC Den Haag
Beverwijk of Delft

Dames Eredivisie
Apeldoorn
Centre Court
Victoria Rotterdam
Amstelpark
Almere
‘MeerSquash
Zwolle
Steijn Sports